Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Suites

Cazare Phoenicia Suites

Despre hotel
Facilitati Camere
TV LCD
Aer Conditionat
Internet WIFI
Uscator par
Cana electrica
Cosmetice personalizate
Bucatarie mobilata si utilata
Cuptor cu microunde
Filtru cafea
Alte dotari

Phoenicia Suites este locul unde va veti bucura de confortul modern, intimitatea si linistea unui camin, simtindu-va la fel de bine ca acasa. Luxul, eleganta, designul modern si mobilierul de calitate confera fiecarui apartament un ambient aparte, deosebit, special creat pentru confortul dumneavoastra.

Phoenicia Suites pune la dispozitia oaspetilor sai 45 de apartamente, destinate atat inchirierii pe perioade lungi de timp, cat si inchirierii in regim hotelier pe termen scurt, prin apartamentele clasificate la 3 stele (potrivit Ordinului ANT 65/2013), ceea ce reprezinta maximul de clasificare in acest domeniu.

Toate cele 45 de apartamente sunt complet mobilate si utilate, la cele mai inalte standarde.Indiferent daca veniti singuri, sau insotiti de familie, prieteni sau parteneri de afaceri va oferim posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de apartamente.

Tipuri de camere

Apartamentele cu doua camere sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra.

Apartamentele cu trei camere sunt gandite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Apartamentele cu trei camere au doua dormitoare, doua bai, living generos si bucatarie.

Apartamentele superioare cu trei camere au fost concepute pentru a oferi confort superior.

Perfect pentru un grup de prieteni sau o familie numeroasa, apartamentul cu patru camere este situat la parter si beneficiaza de un hol generos, bucatarie open space catre livingul luminos, trei dormitoare matrimoniale si doua bai, precum si o baie de serviciu cu dus pentru invitatii dumneavoastr

Apartamentele tip Penthouse sunt situate la ultimul etaj al imobilului, etajul 9. Apartamentul are doua livinguri spatioase si luminoase, trei dormitoare, bucatarie open space, trei bai si o terasa generoasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016