Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Suites

Apartament doua camere

Apartamentele cu doua camere sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra. Apartamentele cu doua camere beneficiaza de un hol la intrarea in apartament, un dormitor, baie, living spatios si o bucatarie open-space, unde puteti sta de vorba cu cei dragi in timp ce gatiti, compartimentarea fiind una eficienta.

Chiar daca sunteti un cuplu tanar, daca va aflati intr-o deplasare profesionala sau sunteti doar in trecere prin capitala, Phoenicia Suites gaseste solutii pentru fiecare nevoie si preferinta.

Apartamentele cu doua camere sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra.

Apartamentele cu trei camere sunt gandite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Apartamentele cu trei camere au doua dormitoare, doua bai, living generos si bucatarie.

Apartamentele superioare cu trei camere au fost concepute pentru a oferi confort superior.

Perfect pentru un grup de prieteni sau o familie numeroasa, apartamentul cu patru camere este situat la parter si beneficiaza de un hol generos, bucatarie open space catre livingul luminos, trei dormitoare matrimoniale si doua bai, precum si o baie de serviciu cu dus pentru invitatii dumneavoastr

Apartamentele tip Penthouse sunt situate la ultimul etaj al imobilului, etajul 9. Apartamentul are doua livinguri spatioase si luminoase, trei dormitoare, bucatarie open space, trei bai si o terasa generoasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016