Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Suites

Apartament patru camere

Perfect pentru un grup de prieteni sau o familie numeroasa, apartamentul cu patru camere este situat la parter si beneficiaza de un hol generos, bucatarie open space catre livingul luminos, trei dormitoare matrimoniale si doua bai, precum si o baie de serviciu cu dus pentru invitatii dumneavoastra. Cealalta baie este dotata cu cada, fiind perfecta pentru momente pline de relaxare.

Balconul deschis are vedere catre gradina interioara frumos amenajata cu gazon, flori de sezon, copaci si pomi fructiferi, oferindu-va astfel posibilitatea sa va simtiti mai aproape de natura. Dimineata, puteti alege sa savurati cafeaua pe balcon si sa va bucurati de privelistea reconfortanta .

Apartamentele cu doua camere sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra.

Apartamentele cu trei camere sunt gandite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Apartamentele cu trei camere au doua dormitoare, doua bai, living generos si bucatarie.

Apartamentele superioare cu trei camere au fost concepute pentru a oferi confort superior.

Perfect pentru un grup de prieteni sau o familie numeroasa, apartamentul cu patru camere este situat la parter si beneficiaza de un hol generos, bucatarie open space catre livingul luminos, trei dormitoare matrimoniale si doua bai, precum si o baie de serviciu cu dus pentru invitatii dumneavoastr

Apartamentele tip Penthouse sunt situate la ultimul etaj al imobilului, etajul 9. Apartamentul are doua livinguri spatioase si luminoase, trei dormitoare, bucatarie open space, trei bai si o terasa generoasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016