Cazare
Phoenicia Business - Phoenicia Suites

Apartament trei camere superior

Apartamentele superioare cu trei camere au fost concepute pentru a oferi confort superior. Sunt amplasate la parter, compartimentate eficient si foarte luminoase, au doua dormitoare, bucatarie, doua bai (una de serviciu cu dus si o baie master situata in dormitorul matrimonial), un living generos, hol intre dormitoare, precum si un dressing spatios.          

Se diferentiaza de celelalte apartamente prin suprafata generoasa, finisaje superioare si nu in ultimul rand, prin baia master, care are cada cu hidromasaj.  

Sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa se relaxeze si sa se bucure de linistea din jur. 

Apartamentele cu doua camere sunt concepute pentru a satisface cat mai bine nevoile dumneavoastra.

Apartamentele cu trei camere sunt gandite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra. Apartamentele cu trei camere au doua dormitoare, doua bai, living generos si bucatarie.

Apartamentele superioare cu trei camere au fost concepute pentru a oferi confort superior.

Perfect pentru un grup de prieteni sau o familie numeroasa, apartamentul cu patru camere este situat la parter si beneficiaza de un hol generos, bucatarie open space catre livingul luminos, trei dormitoare matrimoniale si doua bai, precum si o baie de serviciu cu dus pentru invitatii dumneavoastr

Apartamentele tip Penthouse sunt situate la ultimul etaj al imobilului, etajul 9. Apartamentul are doua livinguri spatioase si luminoase, trei dormitoare, bucatarie open space, trei bai si o terasa generoasa.

© Copyright Phoenicia hotels 2016