Gustul de odinioara

Pasiunea, retetele si gustul preparatelor sunt ca odinioara

Pentru noi sanatatea este cea mai de pret! Am ales pentru oaspetii nostri un stil de viata echilibrat, chiar si in vacanta.

Cum ati avea mereu pofta de joaca, cum ati putea fi productivi si mereu cu energie? Aflati ca oaspetii Phoenicia Leisure consuma zilnic produse bio, din ferma proprie sau din gradina bunicii!

Veti descoperi o lume total diferita de cea de zi cu zi, prin noi modalitati de a trai sanatos. Bucatarii nostri vor satisface chiar si cele mai rafinate gusturi printr-un melanj intre gustul de altadata al legumelor, neatinse de chimicale si savorile deosebite ale preparatelor traditionale.

In vacanta la bunica

Sarmale romanesti ca la mama acasa, tocanita de ardei cu pui ca la bunica, fasole cu ciolan, varza calita, servite alaturi doar de painici traditionale, aburinde, abia scoase din cuptor, sunt doar o mica parte din retetele casei.

Bioferma Phoenicia
Amplasata in satul Sibioara, departe de zgomotul oraselor Navodari si Constanta, la ferma se cultiva seminte de inalta productivitate. Ferma detine patru solarii cu o suprafata de 2.000 de metri patrati, un hectar exterior unde se cultiva legume bio pentru preparatele cu specific arabesc, o ciupercarie, dar si animale pentru a asigura necesarul de carne: taurasi, berbecuti si 9000 de pui.

De asemenea, locatia adaposteste 2000 de gaini ouatoare, dar si o gama diversa de ceaiuri orientale. Sistemul de irigare al culturilor este asigurat prin microaspersoare si prin picurare.

Fiindca sunteti prietenii nostrii, va impartasim si un secret. Fermierii nostrii trateaza produsele asa cum au invatat de la parintii si bunicii lor, fara ingrasaminte chimice sau pesticide. Tot ce pun in ele sunt: dragoste, apa si... grija zilnica. Veti simti gustul autentic, de odinioara, al rosiilor suculente, al castravetilor crocanti, ori al oualelor gustoase de tara. Astfel veti avea parte doar de portii de mancare, bogate in antioxidanti, minerale si vitamine.

Va asteptam cu drag sa le degustati!

 

© Copyright Phoenicia hotels 2016

Proudly developed by  Proudly developed by Shortcut Media Services