Povestea Noastra

“Timpurile se schimba si noi ne schimbam o data cu ele”

Insa valorile de la care am pornit raman aceleasi: dorinta de a impartasi fericire cu cei dragi, de a fi creativi si mereu dispusi sa ne surprindem placut oaspetii.

Totul a inceput in anul 1996, o data cu preluarea primelor hoteluri de pe litoralul Marii Negre: Hotel Perla si Hotel Majestic. Am pornit de la aceste cladiri emblema si am continuat cu constructii impunatoare si avangardiste. Datorita unei viziuni puternice si inovative, ce a urmarit sa transforme orice moment intr-o amintire de neuitat, grupul Phoenicia Hotels si-a marit numarul membrilor familiei an de an, ajungand in prezent sa detina zece hoteluri si doua ansambluri rezidentiale.

Brand romanesc, cu oferta de servicii variata

Dupa 2 decenii de experienta pe piata turistica din Romania, Phoenicia Hotels este considerat la momentul actual cea mai mare firma privata, ca numar de paturi din Romania, cu peste 10.000 de locuri de cazare.

Brand dinamic, 100 % romanesc a capatat notorietate datorita priceperii si imaginatiei de a crea povesti de vacanta si experiente unice atat de necesare. In turism am invatat sa fim mai aproape de oameni, pentru a intelege mai usor nevoile si asteptarile lor. Am invatat ca nu este de ajuns sa oferim servicii de cazare si masa, ci trebuie sa oferim ceva in plus.

Te invitam sa patrunzi intr-o lume de poveste, cu aroma PHOENICIANA!

Daruim in fiecare zi momente unice oaspetilor nostrii, indiferent ca ei sunt in concediu de vara pe litoral sau intr-o calatorie de afaceri in capitala, misiunea noastra fiind sa transpunem povestile in realitate.

Conceptul Phoenicia nu se bazeaza pe venituri sau profituri care sa ne multumeasca, ci pe puterea de a intelege fiecare oaspete in parte, pentru ca indiferent de serviciile oferite, de numarul spatiilor de cazare, acestea nu are avea nici o valoarea daca nu ati exista voi.

 

© Copyright Phoenicia hotels 2016

Proudly developed by  Proudly developed by Shortcut Media Services